Nieuws

The 5th Walking and cycling tour for research into Scleroderma in our beautiful Haspengouw, everyone is welcome, big or small, two feet or four legs, or wheels....
Na een mooie eerste zomereditie in Mechelen, trekken we dit jaar al op zaterdag 1 juni naar Namen voor een nieuwe RheumaMoov. We zetten de hele reumatologiegemeenschap in beweging.
Jarne Weytjens (14) kreeg vorig jaar de diagnose systeemsclerose, een zeldzame auto-immuunziekte. Één kans op een miljoen zegt mama Iris Vanstraelen. 
Ontmoet Léon en luister naar zijn ervaring met de diagnose die zijn leven voorgoed veranderde
RaDiOrg reikt jaarlijks Edelweiss Awards uit om mensen met een bijzondere verdienste in het kader van zeldzame ziekten in de bloemetjes te zetten. Anja Römling is als terechte winnaar verkozen !
Rheuma.be was verheugd aanwezig te kunnen zijn op het European Congress of Rheumatology dat elk jaar georganiseerd wordt door EULAR (European Alliance of Associations for Rheumatology).
Ben je op zoek naar een unieke, interactieve training over reumatoïde artritis of spondyloartritis? Dan ben je aan het juiste adres
Elke dag zetten vele vrijwilligers, zowel zorgverleners als patiënten, zich in om de zorg voor mensen met reumatische aandoeningen te verbeteren. Op zaterdag 21 januari kwamen de besturen van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie (SRBR), ReumaNet, CLAIR en de Belgische Paramedici in de Reumatologie (BeHPR) samen voor een teambuildingsessie in het Huis van de Reumatologie.